söndag 18 juli 2010

Sista träningen inför cupen

Åkte med N ut på klubben för lite träning ikväll. Blev bara lite träning för jag var så seg, men vi har iaf gjort något.

Blev lite ff, tränade raksträckor med kontakt-ingen skillnad alls. Sen tränade vi tvåans/appellens apportering, att hunden ska SITTA KVAR och sen sätta sig i position-gick hur bra som helst. Efter det blev det lite ställande, både att hunden ska STANNA (funkade skitdåligt)och att han ska STÅ KVAR fast jag går mot honom och går in position (funkade skitbra). Märkligt det där, han har ju gjort det där momentet med 10,och sen ba "Whaaat? Aldrig hört talas om?"

Sen tränade vi budföring för första gången ever... N tränade lite ingångar med honom först, för att han skulle fatta att han kunde sätta sig i position med henne också och sen körde vi på bara 3 meter först, och sen ökade vi till 10, kanske? Nu blev det kanske inte så mkt budföring som "inkallning med marsch-kommando" men det gick iaf jättebra. Han sprang med bra fart och satte sig bra, dutti!

Ixen fick den BÄSTA komplimang en hund kan få! N som har BC, Malle och Holländare sa "det är nästan då att man blir lite sugen på rottis" ♥ Hon sa det så tyst att det nästan inte hördes, men matte hade öronen på skaft ;)

Nu blir det nog träningsfritt fram till cupen tror jag, vi vilar oss i form!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar