lördag 3 juli 2010

JÄVLIGT dålig reklam för MÄRSTA BK

Märsta BK's styrelse vill bestämt hävda att flera träningsgrupper inte kan nyttja deras planer samtidigt. Dom måste ha Sveriges minsta lilla skitklubb om inte flera människor får plats på planerna samtidigt!

Jäkligt skoj att vara medlem i den klubben, vad får man för det? Inte ett skit! Man måste MAILA OCH KOLLA om man får komma och träna, så att inte dom som är aktiva i klubben (och tydligen har företräde?) redan är där och tränar...

SKITKLUBB! Kommer ALDRIG åka dit och tävla, och jag uppmanar hela hundsverige att undvika den där SKITKLUBBEN som behandlar sina medlemmar på det viset.

"Är man flera stycken som har tänkt åka upp och träna på våran klubb så är det bra att först mejla för att kolla att det inte är någonting annat inplanerat och det är oftast inga problem.
Hade det inte funkat just då så har jag hänvisat till våra "öppna träningar" på onsdagar.

Nu är det sommartider och vi som jobbar ideellt på klubben med att hålla kurser, klippa gräsmattorna, se till att alla tävlingarna blir av etc. har nu själva lite mer tid till att träna våra egna hundar och har då olika former av träningsgrupper.
Dessa tider står inte på hemsidan, eftersom webredaktören kanske har semester och det oftast planeras spontant efter vilka som är lediga.
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar