lördag 26 juni 2010

Yes! YES Yes Yes Yes!!

Det tar sig!

Tog med båda hundarna och knatade iväg till klubben där jag skulle möta upp träningssällskapet. Tanten fick följa med eftersom hon var ensam halva dagen igår, skönt för henne att få vara med lite, träffa lite folk och GÖRA saker. Dessvärre blev hon helt slut av att promenera till klubben (1.5 km), ligga lite i skuggan med vatten, och sen gå hem igen :/ Det innebär ju tyvärr att hon kommer bli ensam lite mer, och så får vi se hur länge hon får leva. Det är ju inget hundliv att inte orka något.

Ixen var JÄTTEDUKTIG idag! Brydde sig nästan inte om att det var andra hundar där, bara ett fesigt utfall gjorde han sen brydde han sig inte mer. Dessutom orkade han fokusera mer, så idag kunde vi TRÄNA också.

Hoppet: Idag gick han inte runt en enda gång, nu verkar han ha fattat att han ska hoppa över även fast han KAN gå runt. Han tjuvade och hoppade före kommandot 2 ggr, men hallå-vilket I-landsproblem!

FF: Gick bättre när jag belönade med boll, då var han alert och höll kontakten bättre. Nötte inte det så mkt eftersom han "kan" det.

Ställande: Fick till några bra ställanden, trots att han gärna ville sätta sig. Det var ju lite varmt och det gjorde att han blev mer ofokuserad också. Dock, det är så sjuuuukt mkt jobb kvar med det där jäkla skitmomentet!

Apport: Tränade bara lite med en metall ist för en träapport, men det var inga problem alls

Just nu är det "bara" det förbannade ställandet och det faktum att han inte skiljer på ställande/läggande så bra som är ett gigantiskt problem!

So much work to do, so little time... Ev. blir det träning ikväll igen, bara nöta nöta nöta!

Fasen vad jag är glad att jag hittat någon som vill träna, det är så mkt enklare att ta sig ut om någon annan är med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar