torsdag 7 juli 2011

Pojkarna på stan

Idag har hundarna haft en miljöträningsdag.

Hade bara planerat att gå ner på stan, gå ett varv på torget och se lite folk och sen gå hem igen, en promenad på mindre än 3 km så jag orkade inte släpa med vatten. Nu blev det inte riktigt så, utan när vi kom ner på stan så gick vi ett varv,och sen gick vi ut mot Gränsö, kollade lite på kulbacken och kollade lite utanför museumet och rotade runt lite, och sen gik vi tillbaka in mot stan...

Det innebär att promenaden blev dubbelt så lång innan vi kom hem igen, så jag slank in på jobbet och tiggde lite vatten. Så nu har pojkarna varit på nattklubb och druckit vatten ur champagnehink ;)

Medan vi var på jobbet kom cheferna ut och hälsade på pojkarna, och BÅDA TVÅ hälsade jättefint. Inte ens Ixen visade någon rädsla alls utan hälsade jättefint <3 (trodde väl aldrig att Halo skulle vara rädd direkt, men det är ju ändå skönt)

När hundarna hade skrotat runt lite på uteserveringen och försökt gräva upp lamporna i marken så traskade vi hem, och sen dess har dom sovit. Ska nog sluta med sånt skit som spår och lydnad, motion verkar mer effektivt för att trötta ut djuren ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar